Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Bo Kaspers på juleturné

Bo Kaspers Orkester drar på juleturné i desember. De kommer innom både Oslo Konserthus og Olavshallen i Trondheim.

Kultur

Gruppa Bo Kaspers Orkester drar på juleturné i desember. Dette er første gangen i bandets 20 år lange karriere at de gjør en skikkelig julekonsert. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Bandet kommer til å spille alt fra typiske julesanger til napolitanske serenader og sentimental skråling fra storbyenes bakgater, Det melder de som arrangerer konsertene.

Svenske Bo Kaspers Orkester har hatt stor suksess i hjemlandet. De har fått mange fans i Norge, også. I vår skrøt bandet av norske scener da de hadde konsert i Oslo.

– Det er noe med dere nordmenn. Dere finner den vakreste plassen, og så setter dere opp en scene der, sa Bo Kasper Sundström til avisa Aften.

Med hiter som «I Samma Bil», «Hon är så söt», «Köpenhamn», «Undantag» og «Vi Kommer Aldrig Att Dö», er det få som ikke har fått med seg svenskenes pop.

Bo Kaspers Orkester kom med sitt niende studioalbum «New Orleans» i fjor vinter. Albumet ble spilt inn i Piety Street Studios. Plata fikk samme navn som den amerikanske byen hvor den ble innspilt.

Albumet ble etterfulgt av en utsolgt turné i Norden.

Nå er Bo Kaspers Orkester på vei til Norge igjen. I Norge stopper bandet i Oslo Konserthus 1. desember. Den 16. desember spiller de i Olavshallen i Trondheim.