Kultur

Det du ikke visste om Fox

Hun var guttas drøm på 1980-tallet. Nå kommer livet hennes i bok – også i punktskrift.

Artisten og modellen Samantha Fox kommer med ny bok om seg selv. Hun var guttas store drøm på 1980-tallet. Plakater av henne hang på rommene rundt om - også i Norge. Så spilte vi sangene «Touch Me» og «Nothing's Gonna Stop Me Now». Popstjernen er fra Storbritannia, men nådde ut til hele verden.

Fox fortalte i 2003 at hun var lesbisk. Avsløringen kom i en bok. Nå lover hun enda flere avsløringer, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Det er mye dere ikke vet om meg, ler hun. Boka skal også gis ut i punktskrift. Da kan også synshemmede lese om ikonet.

50-åringen jobber også med nytt album. Så skal hun snart synge i Norge. For hun ble populær her også. Fox har god kontakt med fansen. Hun snakker med dem i sosiale medier. Hun har også lest hva aviser i Norge har skrevet om henne.

Da hun ble 50 år gammel, lo hun. En bakermester i Sarpsborg gjorde noe morsomt. Han ville heve bollene litt mer, siden Fox hadde bursdag. Dette skrev han på en plakat til kundene. Fox er nemlig også kjent for sine store bryster.

– Jeg lo så mye! Det er en ære, sier hun til NTB.

Her kan du se og høre Samantha Fox:

7. mai – «We Love The 80s», Telenor Arena, Fornebu

28. mai – «We Love The 80s», Sørmarka Arena, Stavanger

11. juni – Mysen Sommerfestival, Mysen

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå