Kultur

Lager musikaler om artister

Neste år kommer det musikaler om både Cher og Prince.

Har du ventet hele ditt liv på en musikal om livet til sangeren Cher? Da kan du glede deg nå. Snart blir musikalen virkelig, skriver nyhetsbyrået TT.

Det har vært snakk om det i flere år. Nå sier Cher selv at musikalen får premiere neste år. Den skal handle om livet til den ganske spesielle stjernen.

«Har akkurat snakket med regissøren og de som skriver manus. Det blir en teaterforestilling med skuespillere, dansere og sangere! Kommer til Broadway i 2018», skriver Cher på nettstedet Twitter.

Broadway er gaten i New York der de største musikalscenene ligger.

Cher bler verdensberømt på 1960-tallet. Hun og mannen Sonny Bono var kjent som Sonny & Cher. De møttes da hun var 16 år gammel og han var 27.

Cher heter egentlig Cherilyn Sarkisian. Hun og Sonny ble skilt i 1974.

– Han var en forferdelig ektemann. Han behandlet meg mer som en eiendel han tjente penger på, har hun sagt til bladet Vanity Fair.

Musikalen skal handle om livet til Cher. Kanskje blir det mye om ekteskapet? Men det er ikke sikkert. Cher har vært superstjerne i alle årene etter skilsmissen også.

Hun har gitt ut mange superkjente sanger alene også. Som «If I could Turn Back Time», «Just Like Jesse James» og «Believe».

En annen superstjerne kommer også til musikalscenen. I hvert fall gjør musikken det. Sangeren og låtskriveren Prince døde i fjor. Neste år kommer det en musikal som skal hete «Purple Rain». Det er også navnet på hans mest kjente sang og album.

– Musikken hans og hvordan han hele tiden fant på noe nytt er legendarisk. Å få muligheten til å lage teater av alt det er en drøm.

Det sier regissør Gary Lloyd, skriver bladet NME.

Musikalen «Purple Rain» er skrevet etter låtene til Prince. Den skal ha premiere neste år.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå