Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

«Spice Girls» med ny musikk

Tre av jentene i popgruppa «Spice Girls» lager ny musikk sammen.

Kultur

Gruppa Spice Girls var veldig populære på 90-tallet. Nå lager tre av medlemmene ny musikk sammen, skriver nyhetsbyrået NTB.

Det er Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Brown (Scary Spice) og Geri Halliwell (Ginger Spice) som jobber sammen. De tre er også kjent som «Baby Spice», «Scary Spice» og «Ginger Spice». Det var kallenavnene deres da de var med i gruppa.

Trioen har skrevet flere nye låter. De håper å gi låtene ut snart.

– Når Emma og Geri får tid, kommer de hit til Los Angeles. Da kan vi begynne å jobbe, sier Brown til Closer Magazine, ifølge NTB.

I fjor lekket trioens låt «Song For Her» ut på nettet. Den vil ikke bli md hvis de gir ut album, skriver nyhetsbyrået TT.

I høst sa trioen at de ville jobbe sammen igjen. De ville feire at Spice Girls sitt første album kom for ti år siden, i 1996. De to andre medlemmene takket nei til å bli med. De heter Victoria Beckham og Melanie Chisholm.

«Spice Girls» hadde millioner av fans på 90-tallet. De kom fra Storbritannia, og ble populære over hele verden. De ga ut popsanger som «Stop», «Spice Up Your Life», og «Wannabe».

Sist gang hele gruppa var samla var i 2012. Det var under De olympiske leker (OL) i London.