Kultur

Stjernene skriver om seg selv

Artistene Bruce Springsteen og Zayn Malik har noe til felles. Begge skriver om seg selv.

Boka om artisten Bruce Springsteen gis snart ut. «Born to Run» skal være klar 27. september. Den gis også ut som e-bok og lydbok.

Rockeren reiser på turné for å snakke om boka. Han skal besøke ni ulike steder, skriver han på hjemmesiden sin. Han har også lagt ut en liten video. Der leser han fra boka.

Springsteen snakker også om hvordan han ville at boka skulle bli. Det skriver det britiske nettstedet BBC, i følge nyhetsbyrået NTB.

Springsteen kalles ofte «Sjefen». Han har gitt ut musikk siden 1970-tallet.

Springsteen har jobbet med boka i sju år. Han forteller om hvordan det var å vokse opp i Freehold i New Jersey. Og om hvordan han følte at han måtte bli musiker.

– Det er ganske rart å skulle skrive om seg selv, sier Springsteen i boka. Det skriver forlaget Cappelen Damm. De gir ut boka på norsk.

Springsteen ventet til han ble 66 år gammel med å skrive om livet sitt. Så lenge ville ikke 23 år gamle Zayn Malik vente.

Artisten Zayn ga ut albumet «Mind of Mine» i mars. Men han er mest kjent fra «One Direction». I fjor sluttet han i gruppa. Mange har lurt på hvorfor. De håper de får svaret i boka «Zayn».

Boka gis ut 1. november. Den har med tegninger og bilder som ikke er vist før. Zayn forteller også om barndommen sin.

– Jeg kommer til å vise dere så mye som jeg kan. Så kan dere dømme meg ut fra det, og ikke fra hva andre sier, skriver han, ifølge NTB.

Mange tror Malik vil røpe hemmeligheter om de andre i «One Direction». Flere håper at han også forteller om forholdet til modellen Gigi Hadid. Hun var med i videoen til låten «Pillowtalk».

Også Mayte Garcia gir ut bok. Hun vil dele sine minner av artisten Prince. Garcia var gift med Prince fra 1996 til 2000.

Hun vil fortelle om ekteskapet. Hun vil også fortelle om da den nyfødte sønnen deres døde i 1996. Og om skilsmissen.

Boka gis ut i april neste år. Da er det ett år siden Prince døde.

– Vi hadde et sjeldent forhold. Jeg ønsker å dele vår historie, sier Garcia, ifølge NTB.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå