Kultur

Vil dere hjelpe oss å endre Klar Tale?

Gøril Huse er ny redaktør i Klar Tale. Hun vil vite hvordan leserne ønsker at avisa skal være.

Jobben som redaktør og daglig leder er ny, men Huse kjenner vi fra før. Hun var redaksjonssjef i Klar Tale. Det siste året jobbet hun som midlertidig redaktør.

Nå gleder den nye redaktøren seg til å gjøre avisa ny. Det skjer både på papir og på nett.

– Vi skal gjøre avisa enda mer digital. Det vet jeg at mange av våre lesere ønsker. Endringene skal skje både på nett og papir. Og vi starter jobben allerede nå, sier Huse.

Endringene i avisa ser du fra og med neste år. Men allerede i år kommer Klar Tale til å teste nye løsninger.

– Leserne av Klar Tale er som alle andre som leser aviser. De følger utviklingen i teknologien og forventer at vi også gjør det. Derfor må vi som avis endre oss, sier Huse.

– Hva er de største endringene Klar Tale skal gjøre?

– Det kommer til å bli mulig å abonnere på papiravisa Klar Tale på nett. Vi skal lage like mye stoff til nett og papir, forteller hun.

– Kommer leserne til å kjenne igjen avisa?

Vi kommer til å endre litt på utseende. Men dette trenger vi hjelp av leserne til å finne ut, sier Huse.

Hun forteller at Klar Tale kommer til å ta kontakt med lesere av avisa. De skal også lage en spørreundersøkelse på klartale.no. Slik kan du som leser fortelle hva du ønsker at avisa skal være.

– Det er ingen grunn til å vente med å gi beskjed. Send e-post, ring eller kommenter på Klar Tales Facebook-side, sier Huse.

Kristin Steien Bratlie slutter som daglig leder i Lettlest Media. Det er selskapet som lager Klar Tale.

– Vi er glade for å få Gøril som leder i selskapet. Hun er veldig engasjert i Klar Tales lesere, og vil gjøre avisa mer digital. Gøril har flere års erfaring med å lede redaksjonen. Vi ser fram til at hun nå får mer ansvar, sier Bratlie.

LES UKAS LEDER: Hvordan vil du at Klar Tale skal være?

Siste utgave

På forsiden nå