Hør avisa:

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Ylvis sang med Ellen

Ellen DeGeneres fikk et ønske oppfylt da Ylvis besøkte showet hennes: Å synge «The Fox».

Kultur

Humor-brødrene Ylvis har gjort suksess i utlandet med sangen «The Fox». Videoen er blitt en sensasjon på nettstedet YouTube. Den er sett nærmere 40 millioner ganger.

LES MER HER: Ylvis på Billboard-lista

Komikeren Ellen DeGeneres har sitt eget show, «The Ellen Show». Det er et av de mest populære talk-showene i USA. DeGeneres er en av dem som synes sangen er morsom. Derfor inviterte hun brødrene på besøk.

– Det var topp. Det var helt supert. Det ble god stemning med Ellen selv. Vi satt og snakket med henne lenge. En hyggelig jente, sier Vegard Ylvisåker til TV 2.

De sier de ikke var nervøse for å delta på showet. Mest av alt var de spente på hvor godt de klarte å snakke engelsk.

– Vi satt og strevde med ikke å si feil. For eksempel «How do jo go Ellen?»

Ellen ville synge sangen sammen med guttene. Det fikk hun. De tre sang og danset første del av låten. Og publikum i salen jublet.

– Det var litt morsomt. Vi hadde snakket med henne om at vi skulle synge den sammen. Men så kom vi på at vi har jo aldri sunget den. Vi sang den bit for bit i studio, Men vi har aldri sunget hele sangen. Og vi har aldri sunget den sammen. Så vi måtte høre på den et par ganger, sier Vegard.

Det gikk heldigvis fint.

– Det ble litt mer rock 'n' roll. Så det var jo veldig gøy. Og publikum står og hopper og synger med, sier Vegard.

Videoen av Ylvis og Ellen som synger kan du se her.

Fredag sendes showet på TV i USA.

Ellen er veldig begeistret for «The Fox».

– Det er den mest fantastiske musikkvideoen jeg har sett på lang tid. Og jeg får ikke låta ut av hodet, sa hun i TV-programmet tidligere i uka.

«The Fox» gjør det også bra på den amerikanske hitlista Billboard Hot 100. Forrige uke lå den på 29. plass. Denne uka er den på 25. plass.