Sport

– Har fått telefon fra flere klubber

Det er blitt mye bråk rundt fotball-trener Ole Gunnar Solskjær denne helgen. Nå sier han at han har sagt nei til å snakke med flere britiske topplag denne uka.

Fredag reiste fotball-laget Moldes trener Ole Gunnar Solskjær til England. Han skulle snakke om mulig trenerjobb i den britiske fotball-klubben Aston Villa. Flere ble sinte.

Milliardær Kjell Inge Røkke har gitt mye penger til Molde. Nå vil hans firma Aker slutte å være gavmilde. Røkke hevder at Solskjær ikke ga ham svar på tre viktige spørsmål før han reiste til England. Røkke ville vite om Solskjærs trenerplaner framover. Han ville høre om treneren eventuelt ville ta med seg spillere og støtte-personer fra Molde.

Flere lurte på om Solskjær ville bli tvunget til å slutte i Molde uansett. Årsaken var bråket. Lørdag sa Solskjær at han fortsetter som trener i Molde. Han hadde snakket lenge med Røkke og gitt ham svar, fortalte treneren.

– Et tilbud fra Aston Villa må vi bestemme oss for om det kommer, sier Solskjær.

LES MER HER: Aston Villa snakker med Solskjær

Nå hevder Ole Gunnar Solskjær at han har sagt nei til å snakke med flere klubber. Det var klubber i den britiske eliteserien Premier League.

Det har kommet flere spørsmål om samtaler denne uka. Det var klubber som havnet høyere på tabellen enn Aston Villa, faktisk, sier Solskjær til NRK.

– Jeg følte jeg skyldte meg selv å besøke Aston Villa. Jeg har sagt nei til flere Premier League-klubber denne uka. Til slutt kommer det til et punkt hvor du har lyst til å snakke med dem. Du har lyst til å bli litt kjent og se hva som skjer, sier Solskjær.

Solskjær begynte å trene Molde for ett år siden. Han klarte å få laget til gull i eliteserien i fjor.

Også millionær Bjørn Rune Gjelsten har gitt mye penger til Molde. Han ble overrasket over at Solskjær kan bli borte så raskt.

– Vi var kanskje ikke forberedt på at tilbudene kunne komme så tidlig. Jeg bidro med 20 millioner til 30 millioner kroner. Det hadde jeg aldri gjort om jeg visste at Solskjær skulle forsvinne etter ett år, sier Gjelsten til NRK.

Siste utgave

På forsiden nå