God start for Rosenborg

Fotballaget Rosenborg var ikke til å stanse mandag. De knuste Aalesund 5-0 da eliteserien startet opp.

Flere eksperter mente at fotballaget Rosenborg (RBK) viste god form før eliteserien startet. De hadde de rett i. Mandag kunne RBK juble for seier 5-0 over Aalesund. Det var deres første kamp i årets eliteserie.

RBKs spillere Pål André Helland og Alexander Søderlund strålte med to mål hver. Tomas Malec avsluttet festen ved å heade inn det femte og siste målet noen minutter før slutt.

– Det er sånt du drømmer om. Vi er i god form, er godt trent og jobber godt sammen, sa trener Kåre Ingebrigtsen til TV-kanalen C More.

Men seieren kostet også sitt for RBK. Kaptein Tore Reginiussen fikk akillesen revet av. Han kan være ute for resten av sesongen.

Tre av målene kom før pause. Harald Aabrekk er trener for Aalesund. Han prøvde å bytte ut to spillere i pausen. Men det stanset ikke RBK.

– Det var mannfolk mot gutter, sa Aabrekk etter kampen.

Også laget Vålerenga fikk en god start på årets eliteserie. De vant 3-1 over Strømsgodset mandag.

LES MER HER: – Bør holde på trenerne