Sport

Bardal brakk håndleddet

Anders Bardal falt da han hoppet i bakken i Wisla i Polen. Bardal ble sendt til sykehus for en sjekk. På sykehuset fant de et brudd i håndleddet.

Anders Bardal er sendt til sykehus for sjekk. Bardal falt da han hoppet i Wisla i Polen. En undersøkelse på sykehuset viste et brudd i håndleddet.

Det kan hende at han ikke blir bra til verdensmesterskapet (VM) i hopp i Falun i februar. Han må gå med gips i minst fire uker.

Bardal landet på 140 meter. Det var én meter over bakkerekorden. Bardal hadde det lengste hoppet i kvalifiseringen. Polakken Kamil Stoch hoppet også langt. Han hoppet litt kortere enn Bardal.

– Anders hadde et kjempehopp. Det var veldig bra. Han er på vei til sykehus for å sjekke om det er snakk om et brudd i håndleddet. Det sier Claes-Tommy Herland til nyhetsbyrået NTB. Herland er pressekontakt i skiforbundet og snakker på vegne av trener Alexander Stöckl.

Alle de sju norske hopperne kvalifiserte seg til rennet torsdag kveld. Anders Jacobsen er best på fjerdeplass. Jacobsen hoppet 129,45 meter. Rune Velta endte på 6. plass. Bardal endte på 11. plass fordi han falt. Daniel Tande endte på 16. plass. Johann Forfang kom på 17. plass i kvalifiseringen. Tom Hilde ble nummer 24. Anders Fannemel hoppet også selv om han allerede var kvalifisert.

Siste utgave

På forsiden nå