Ekstra spent på Isabelle Pedersen

Er du glad i fart og friidrett? Da bør du følge med de neste dagene.

Vinter-sesongen er ikke slutt helt ennå. Men nå skal det handle om friidrett innendørs. Det er innendørs-VM i Birmingham i Storbritannia.

Det er ikke så mange norske med i verdens-mesterskapet (VM). Det betyr ikke at det ikke blir spennende.

Hekkeløper Isabelle Pedersen er i god form. Friidrettssjef Håvard Tjørhom er ekstra spent på hvordan det går med henne, skriver nyhetsbyrået NTB.

Pedersen satte personlig rekord i Skottland søndag. Hun løp 60 meter hekk på 7,93 sekunder. Hun ble nummer tre.

– Jeg gleder meg til å løpe for Norge, skrev hun på nettsamfunnet Instagram.

Det lover godt for VM denne helga.

Pedersen har brukt de siste dagene til å finpusse formen.

– Hun er veldig klar. Hun gleder seg til dette mesterskapet. Isabelle har jobbet jevnt og trutt. I Birmingham er det finale som er målet, sier Tjørhom til NTB.

– Kommer hun dit, er det mye som kan skje.

I dag (fredag) løper hun forsøk. Lørdag er det klart for 60 meter hekk, semifinale og finale.

Også Ezinne Okparaebo og Vladimir Vukicevic løper for Norge i Birmingham.

Vukicevic skulle egentlig ikke bli med. Han klarte ikke kravet. Men utøveren ble invitert til VM likevel. Det var ikke nok utøvere som hadde klart å kvalifisere seg.

Hedda Hynne skulle løpe 800 meter. Men hun er skadd.