Feiret seieren med barna

Portugal skal spille i semifinale i EM. Spilleren Pepe feiret seieren over Polen sammen med barna.

Torsdag kveld spilte Portugal og Polen. Det var semifinale i europa-mesterskapet (EM) i fotball i Frankrike. Det ble en jevn kamp. Polen scoret først. Målet kom mindre enn to minutter etter at kampen startet. Robert Lewandowski er kjent for å være spiss på det tyske laget Bayern München.

Portugal kunne puste lettet ut da de fikk et mål. 18 år gamle Renato Sanches sørget for det. Etter 90 minutter hadde lagene fortsatt like mange mål. Heller ikke ekstra-omgangene førte til at kampen ble avgjort. Så skulle lagene ta straffspark. Til slutt endte kampen 3-5 til Portugal. De er dermed videre i EM og skal spille semifinale i neste uke, skriver nyhetsbyrået NTB.

Spilleren Pepe er ikke alltid like populær. Men torsdag ble han en av heltene. Etter kampen kom døtrene hans Angeli og Emily på gressmatta. De feiret seieren sammen med pappa. I flere minutter lekte de og koste seg foran publikum, skriver avisa VG.

Pepe får skryt av sjefen for Portugals landslag. Han heter Fernando Santos.

– Jeg pleier ikke å fremheve noen. Men i dag var Pepe rett og slett strålende. Folk snakker hele tiden om Ronaldo. Han har levert noen fantastiske forestillinger for oss. Men Pepe var fantastisk, sier Santos.