Krüger vant nok en medalje

Dario Cologna fra Sveits var best. Men Norge vant en ny medalje i De olympiske leker (OL).

Dario Cologna fra Sveits var aller best. Han gikk raskest på 15 kilometer fri teknikk. Cologna har dermed vunnet gull i tre OL på rad. Han gråt av glede etter rennet.

Simen Hegstad Krüger gikk nok et veldig bra løp. Han sikret Norge en ny medalje, sin andre i mesterskapet. Søndag vant han gull på 30 kilometer med skibytte. I dag (fredag) gikk han i mål 18,3 sekund bak Cologna. Denis Spitsov fra OAR tok bronse. Han kom i mål 23 sekunder bak vinneren.

Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund fikk det tøft mot slutten av løpet. Sundby gikk inn til en henholdsvis fjerdeplass, mens Holund kom på femteplass.

Finn Hågen Krogh var den fjerde norske løperen som gikk. Han fikk det tungt og endte på en 18.-plass.