Sport

Nesten seier for Boasson Hagen

Edvald Boasson Hagen manglet bare noen få centimeter for å vinne. Det endte med 3. plass på etappen tirsdag under Tour de France.

Edvald Boasson Hagen viste muskler tirsdag. Under siste delen av etappen gikk det kjempefort. Aldri før har han syklet fortere, skriver avisen VG.

Dessverre var det ikke fort nok denne gangen. Boasson Hagen manglet bare noen få centimeter på å vinne den 10. etappen av rittet Tour de France (Frankrike rundt). Han måtte nøye seg med 3. plass. Det var Michael Matthews fra klubben Orica som vant etappen. Han er fra Australia. Matthews takket kona og hunden for seieren, skriver kanalen TV2.

Peter Sagan fra Slovakia kom på 2. plass.

– Det er surt. Jeg ville heller vunnet. Spurten var bra, men de andre var bedre enn meg i dag, sier Boasson Hagen til VG.

Det er 1.820 dager siden Boasson Hagen vant en etappe i Tour de France forrige gang.

Norge har hele fire syklister med i rittet i år: Edvald Boasson Hagen, Alexander Kristoff, Sondre Holst Enger og Vegard Breen. De sykler for ulike utenlanske klubber. Både Kristoff og Boasson Hagen har deltatt i Tour de France før. De har vunnet to etapper hver tidligere år. Til nå i år har de ikke vunnet. Kristoff er litt irritert over at han ikke har gjort det bra ennå, melder TV2.

Siste utgave

På forsiden nå