Real Madrid vant super-cupen

En super skåring sikret Real Madrid seieren i super-cupen.

Onsdag kveld spilte de to beste lagene i Spania mot hverandre. Det var 30 grader i lufta. Fra tribunen ropte og sang folk. Til slutt var det Real Madrid som kunne juble.

Laget vant 2–0 over Barcelona i kampen onsdag kveld. I den spanske super-cupen møtes vinneren av den øverste serien og vinneren av den spanske cupen. Vinneren blir kåret etter to kamper.

Real Madrid ledet 3–1 etter den første kampen. I den andre kampen skåret laget fra Madrid to mål i flrste omgang. Det ble ingen mål i andre omgang. Sammenlagt vant Real Madrid 5–1 over Barcelona, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Vi spilte en bra kamp i kveld. Spesielt i første omgang, sa Zinédine Zidane. Han er trener for Real Madrid.

Det unge talentet Marco Asensio skåret et drømmemål etter bare fire minutter. Asensio skjøt fra avstand. Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen kunne ikke gjøre noe. Han måtte se ballen suse forbi ham.

Etter 39 minutter skåret Karim Benzemas.

– Jeg synes vi var best gjennom hele kampen, sa Asensio.

«Campeones, Campeones, olé, olé, olé» sang fansen etter seieren. De har blitt vant med at laget deres vinner. Zinedine Zidane har vært trener for Real Madrid i halvannet år. På den tiden har laget vunnet to Champions League-finaler et seriemesterskap, to UEFA Supercup-trofeer, et klubb-VM og den spanske super-cupen, skriver VG på nett.

Bildet viser Marco Asensio som hopper opp foran fansen etter skåringen.

JUBLER:

Marco Asensio feirer skåringen. 21-åringen skjøt ballen i mål etter bare fire minutter.