Sport

Real Madrid vant supercupen

Real Madrid vant viktig kamp mot Manchester United tirsdag.

Hvert år spiller to av de beste lagene i Europa mot hverandre. Det er fotballforbundet UEFA som arrangerer denne supercupen.

I år spilte Real Madrid fra Spania og Manchester United fra Storbritannia. De møttes fordi Real vant mesterligaen og United vant europacupen.

Real var det beste laget i store deler av kampen. Finalen endte 2–1 til det spanske laget.

José Mourinho er trener for United. Han syntes laget klarte seg bra mot Reals stjerner.

– De kunne ha scoret flere mål, men det kunne vi også. De var gode i midten av første omgang. Vi hadde en slik periode i midten av annen omgang. Vi spilte mot et fantastisk lag, som har fantastiske spillere, sa Mourinho.

Kampen ble spilt i Skopje i Makedonia. Det var nesten 30 grader i lufta da kampen startet. Det ble en tøff kamp for spillerne.

Nå starter sesongen for begge lagene. United starter den engelske eliteserien søndag. Det skjer mot laget West Ham.

Real Madrid åpner den spanske serien med bortekamp mot Deportivo La Coruña søndagen etter. Før det venter den spanske supercupen mot Barcelona. Der skal det spilles to kamper, søndag og onsdag.