Sport

Warholm og Ingebrigtsen hviler seg gode

De vant begge medaljer i VM i friidrett. Nå skal Karsten Warholm og Filip Ingebrigtsen hvile for å være gode resten av sesongen.

Både Karsten Warholm og Filip Ingebrigtsen har fri. De skal ikke konkurrere før neste viktige stevne. Det er finalen i konkurransen Diamond League i Zürich. Den er i Sveits neste torsdag, skriver nyhetsbyrået NTB.

Warholm vant gull i verdensmesterskaper (VM) i friidrett. Øvelsen var 400 meter hekk. Ingebrigtsen løp inn til bronsemedalje på 1.500 meter. Det er disse øvelsene de skal konkurrere i i Zürich også. Derfor konkurrerer verken Warholm eller Ingebrigtsen på et stevne i Hamar i kveld (onsdag).

Fra Zürich drar begge rett hjem til Norge og Sandnes. Fredag 25. august er det norgesmesterskap (NM) i byen. Programmet i NM er ikke klart, men det skal tilpasses de to løperne.

– Programmet er endret slik at de begge kan delta. De kommer seg ikke hjem til Norge etter stevnet i Zürich på torsdag. Da blir det reise på fredag. Vi synes det er viktig at begge er med i NM. Arrangøren har sagt at de vil legge til rette for det. I NM blir det løping på ettermiddagen. Vi tror at dette skal bli bra, sier Tjørhom til NTB.