Kultur
<b>HEMMELIG:</b> Marte Stokstad og Per Sundnes er programledere for MGP. De viser fram Postens nye frimerker. Tre av dem har bilder av Alexander Rybak, Bobbysocks og Secret Garden. Du kan være med å bestemme hvem som skal være på det fjerde frimerket.

Send Rybak i posten

Posten vil at du skal pynte brevene dine med bilder av Alexander Rybak og Bobbysocks.

Neste år skal finalen i European Song Contest arrangeres i Norge. Flere land i Europa er med i musikk-konkurransen. I Norge skal flere artister konkurrere om å få synge for landet. Det gjør de i konkurransen Melodi Grand Prix (MGP).

MGP er blitt arrangert siden 1960. Bare to år var det ikke musikk-konkurranse i Norge.

Posten har bestemt seg for at de vil feire MGP. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Derfor gir de ut fire spesielle frimerker. På dem skal det være bilder av Bobbysocks, Secret Garden og Alexander Rybak.

Folk kan være med og bestemme hvem som skal være på det fjerde frimerket. De kan sende inn hvem de mener bør være med i konkurransen. En jury skal nominere ti av de som blir foreslått. Så kan folk i Norge være med og stemme.

Det er første gang at Posten gir ut frimerker med bilder fra MGP.
– Det er fantastisk hyggelig at Posten hjelper oss med å gjøre MGP historisk. Akkurat som med kongehuset og idrettshelter. Vi er blitt til frimerker. Hurra, sier Per Sundes. Han er programleder for MGP.

Mer fra Kultur

På forsiden nå