Kultur

Michael Douglas har fått kreft

Superstjernen har fått kreft i strupen.

Skuespilleren Michael Douglas sier selv at han er syk. Han skal ha åtte uker med behandling mot kreft. Det er strålebehandling og kjemoterapi. Det skriver det amerikanske kjendisbladet People.

Legene er optimistiske. De tror Douglas kan bli frisk. Skuespilleren prøver også å se lyst på livet, selv om han er syk.

– Jeg er veldig optimistisk, sier han.

LES OGSÅ: LOHAN MÅ I FENGSEL

Det er mange årsaker til kreft i strupen. Hvis du røyker eller drikker for mye alkohol, kan det øke sjansene for strupekreft. Det skriver Kreftforeningen på sine nettsider. Det er flest menn som får denne typen kreft.

Talsmannen til Michael Douglas vil ikke si noe om hvor mye Douglas har røykte eller drukket. Men det er kjent at Douglas har vært innlagt på en rehabiliterings-klinikk. Årsaken var at han drakk for mye. Det skjedde i 1992.

LES OGSÅ: PENEST, MEKTIGST OG RIKEST

For fire år siden prøvde Michael Douglas og kona å slutte å røyke. Begge røykte en halv pakke sigaretter hver dag. Det skriver den britiske avisa The Daily Mail.

Douglas er 65 år gammel. Han er gift med skuespilleren Catherine Zeta-Jones. De har to barn sammen. Douglas har også en sønn fra et tidligere ekteskap. Douglas har vunnet to Oscar-priser. Det er verdens mest kjente filmpris.

LES OGSÅ: FIKK BLOD-DIAMANTER

Michael Douglas har blant annet spilt i Wall Street, Basic Instinct, Farlig begjær og Traffic. Han var produsent på den kjente filmen Gjøkeredet. Det vant han en Oscar for.

Kirk Douglas er faren til Michael Douglas. Kirk er også en kjent skuespiller.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå