Kultur
Bildet viser en mann som er robot i halve ansiktet. Han har et rødt, elektronisk øye. Det kan gå en stund til vi ser Arnold Schwarzenegger som «Terminator» igjen. Schwarzenegger venter med filmingen. Han må bruke tid på familien sin. Kona går fra ham ford

Ny «Terminator» på vent

Arnold Schwarzenegger venter med filmingen av en ny «Terminator»-film. Årsaken er nyheten om at han har en sønn etter at han var utro.

Schwarzenegger var ferdig som guvernør i California i USA. Nå skulle han tilbake til karrieren som skuespiller. Han skulle spille inn en ny film om «Terminator». Schwarzenegger skulle også være med i et drama med tittelen «Cry Macho». Nå må planene vente. Årsaken er at kona hans har gått fra ham.

Forrige uke ble det kjent at Schwarzenegger har et barn. Sønnen fikk han sammen med familiens tidligere hushjelp. Schwarzenegger var utro mot kona. Det skal ha skjedd for 13 år siden, skriver nyhetsbyrået NTB.

Kona Maria Shriver er i sorg og sier at det er smertefullt. Hun har fire barn med Schwarzenegger.

– Som mor er jeg mest opptatt av barna. Jeg ber om medfølelse, respekt og at vi får være i fred. Nå skal jeg og barna mine bygge opp livene våre og heles, sier hun ifølge bladet People.

De to hadde vært gift i 25 år. Barna deres er 13, 17, 19 og 21 år gamle.

Mer fra Kultur

På forsiden nå