Kultur

Veronica Maggio til Øya

Øya-festivalen har hatt en åpen plass i programmet. Nå er det klart hvem som skal fylle den. Det blir den svenske artisten Veronica Maggio.

Hittil har alle artistene som skal spille på årets Øya-festival, vært kjent. Unntatt én. Nå er det klart hvem som skal fylle den siste plassen på programmet. Det blir svenske Veronica Maggio. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Hun kommer, hun kommer, hun kommer, skriver festivalen i en presse-melding.

LES MER HER: Hurra Torpedo prøver brunt

Pop-artisten Veronica Maggio er aktuell med sin tredje plate «Satan i Gatan». Hun kommer på Øya-festivalen onsdag 10. august.

– Albumet gikk til topps på listene over salg både i Sverige og i Norge. Det skjedde da platen kom ut i april. Hun får mye oppmerksomhet for tiden. Derfor er vi stolte av å kunne legge henne til programmet vårt, står det videre.

Veronica Maggio startet sin karriere i 2006. Året etter fikk hun en svensk Grammis-pris. Det var prisen for beste nykommer.

Årets billetter til Øya-festivalen har blitt solgt kjappere enn tidligere år. Festivalen har lenge vært utsolgt. Men nå åpner det seg likevel et lite lysglimt for dem som trodde alt håp var ute. Festivalen holder nemlig av et lite antall dags-billetter. De selges ved inngangen hver dag.

Siste utgave

På forsiden nå