Kultur

– Unnskyld Robert

Kristen Stewart innrømmer å ha vært utro med en 19 år eldre regissør. Samtidig ber hun kjæresten om unnskyldning.

Det har vært flere rykter om at Kirsten Stewart har vært utro med Rupert Sanders. 41 år gamle Sanders er regissør for filmen «Snow White and the Huntsman». Både Stewart og Sanders kone spiller i filmen som vises på norske kinoer i sommer.

Magasinet Us Magazine trykket flere bilder av Stewart og Sanders. Bildene viste blant annet at de holder rundt hverandre og kysser, melder TV 2.

Nå innrømmer Stewart at hun har vært utro mot Robert Pattinson.

«Jeg er så utrolig lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet til den viktigste personen i livet mitt i fare, personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham, jeg er så lei meg.» Det skriver hun i en pressemelding som ble lagt ut på sladder-nettstedet perezhilton.com.

22 år gamle Stewart er mest kjent for rollen som Bella i «Twilight»- filmene. Det var der hun møtte britiske Robert Pattinson. Han spiller vampyren Edward. Stewart og Pattinson har vært kjærester i tre år. Det skriver nettstedet People, ifølge dagbladet.no.

– Kristen mente aldri å såre noen. Hun er en god person som tok et dårlig valg, sier en venn av Stewart. Det melder TV 2.

Det siste døgnet har Stewart fått både kjeft og trusler. Mange skriver negative ting om henne på nettsamfunnet Twitter. Flere mener at Pattinson er for god for henne. Og at hun er en «home wrecker» (en som ødelegger familier).

Samtidig skrev flere at det var bra av henne å være ærlig. De lurte på hvorfor ikke Sanders beklaget. Han er gift med modellen Liberty Ross. De har to små barn sammen. Og et par timer senere kom unnskyldningen fra Sanders.

«Jeg er ekstremt lei meg for den smerte jeg har påført familien min. Min vakre kone og mine himmelske barn er alt jeg har i denne verden. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte, og ber nå om at vi kan komme oss gjennom dette sammen», skriver Sanders ifølge Us Magazine.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå