Kultur

Snøhvit får ikke være med

Kristen Stewart spilte snøhvit i filmen «Snow White and the Huntsman». Hun får ikke være med i film nummer to.

Skuespiller Kristen Stewart har fått mye kjeft de siste ukene. Flere fans av «Twilight»-filmene har truet henne. De er rasende fordi Stewart var utro mot kjæresten Robert Pattinson.

LES MER HER: – Unnskyld Robert

Stewart var utro med 41 år gamle Rupert Sanders. Han var regissør for filmen «Snow White and the Huntsman». Stewart spilte hovedrollen i filmen.

Det er allerede planlagt å lage en oppfølger. Også film nummer to skal regisseres av Rupert Sanders. Men Stewart får ikke ikke være med, skriver det amerikanske bladet Hollywood reporter. Det skriver VG Nett.

Faktisk skal ikke Snøhvit være med i filmen i det hele tatt. I stedet skal filmen handle om rollen «Huntsman». Den spilles av Chris Hemsworth.

Saken med Stewart og Sanders har fått mye oppmerksomhet. Sanders er gift med modellen Liberty Ross. De prøver å fikse ekteskapet. Kristen Stewart er ikke like heldig. Robert Pattinson flyttet fra henne da hun fortalte at hun har vært utro.

Både Pattinson og Stewart har gjemt seg bort de siste ukene. Men mandag var Pattinson med i TV-programmet «The Daily Show», skriver nettavisa dagbladet.no. Programleder John Stewart ga Pattinson iskrem. Det var for å unngå at det ble pinlig stille, sa Stewart. Programlederen spurte Pattinson hvordan han har det.

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette. Dette er den rare greie med disse intervjuene. Jeg kommer til å høres ut som en idiot, sa Pattinson ifølge Us Magazine.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå