Kultur

Gikk sammen på den røde løperen

Skuepillerne Robert Pattinson og Kristen Stewart gikk sammen ned den røde løperen på en premiere.

Robert Pattinson og Kristen Stewart dukket opp sammen for å gå ned den røde løperen. Det var på premieren til den siste «Twilight»-filmen i Los Angeles i USA mandag. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Dette er første gang de to skuespillerne dukker opp sammen. Det er etter at Stewart ble tatt på fersken da hun var utro. Hun hadde et forhold med «Snehvit»-regissør Rupert Sanders i juli. Ryktene sier at Stewart og Pattinson har blitt sammen igjen. De har blitt sett sammen flere ganger de siste ukene. Men de to skuespillerne vil ikke snakke om dette.

LES MER HER: – Unnskyld Robert

Mandag kveld kom de altså sammen da «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» hadde premiere. De ble tatt bilder av sammen, der det svermet av fotografer rundt dem. Men de tok seg også tid til å skrive autografer.

– For å være ærlig, er dette en helt uvirkelig tid. Jeg prøver å suge det til meg, jeg forsøker å være til stede, sier Stewart til avisa LA Times. Hun synes det er spesielt at dette er den siste filmen i «Twilight»-eventyret.

Pattinson sa til nettstedet Eonline at han ikke engang hadde sett filmen.

– Det er en underlig opplevelse. Derfor ventet jeg med å se filmen til i kveld. Det er så annerledes å se den sammen med fans, i stedet for på en DVD, sa han.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå