Kultur

Bieber satt fri

Popstjernen Justin Bieber er løslatt. Han har innrømmet å ha røykt marihuana, drukket alkohol og tatt piller.

Popstjernen Justin Bieber ble natt til torsdag pågrepet av politiet i Miami. 19-åringen skal ha kjørt fort mens han var ruset. Han kjørte løp mot en kamerat på veiene i et vanlig område med hus. De skal blant annet ha kjørt i 90 kilometer i timen i et område hvor fartsgrensa var 30 kilometer i timen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Bieber kjørte en gul, leid Lamborghini, sa politiet. De kunne se at han hadde drukket da de tok ham. Raymond Martinez er politisjef i Miami Beach. Han sier Bieber har innrømmet å ha røykt marihuana, drukket alkohol og tatt piller som du må ha resept for å ha.

LES MER HER: Justin Bieber arrestert

Bieber skal ha skjelt ut politifolkene som pågrep ham. Derfor er han også siktet for ikke å ha latt seg rolig arrestere. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

– Han brukte noen sterke ord, sier Martinez. Men politisjefen sier at stjernen roet seg ned på politistasjonen. Politiets bilde viser en smilende Bieber.

Torsdag kveld ble Bieber løslatt fram til saken hans kommer for retten. Han måtte betale 15.000 kroner. Da han kom ut, klatret han opp på taket av en bil for å vinke til fansen som sto der.

LES OGSÅ: – Justin Bieber slutter

Den andre som kjørte mot ham, var sangeren Khalil Sharieff. Han kjørte en rød Ferrari. Også Sharieff er siktet for kjøring i rus. Bieber skal ha hatt en kvinne i bilen sin da han kjørte, men det vites ikke hvem hun er.

Det har blitt skrevet flere negative ting om popstjernen i det siste. Han besøkte nylig strippeklubben King of Diamonds. Bieber er også tidligere blitt anklaget for å ha kastet egg på en nabos hus.

Siste utgave

På forsiden nå