Kultur
Bildet viser artisten Beyoncé. Hun er verdens mektigste kjendis, ifølge magasinet Forbes.

Verdens mektigste kjendis

Artisten Beyoncé er på topp på magasinet Forbes' liste over verdens mektigste kjendiser.

Artisten Beyoncé, basketballspilleren LeBron James og plateprodusenten Dr. Dre er verdens mektigste kjendiser. De tre topper magasinet Forbes' liste over mektige kjendiser. Årets utgave ble publisert mandag. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Beyoncé har trolig tjent 707 millioner kroner i løpet av de siste 12 månedene. Og hun har flere hitlåter. Det gjorde at den 32 år gamle artisten gikk til topps på lista. Hun tok 1.-plassen fra Oprah Winfrey. Winfrey rykket ned fra 1. plass i fjor til 4. plass i år. Programlederen Ellen DeGeneres gikk opp fra 10. plass i fjor til nummer fem i år.

Det er fem men og fem kvinner på de ti øverste plassene. Forbes mener det er Beyoncés store turne som gjør at hun har gått forbi sin ektemann. Det er rapperen Jay Z. Han er på 6. plass. Beyoncé gikk også forbi sangerne Rihanna og Katy Perry.

LES MER HER: Beyonce snakker om datteren

James hoppet fra 16. plass i fjor til 2. plass i år. Han tjente trolig 443 millioner kroner.

Den mest imponerende økningen på listen står Dr. Dre for. Han tjente 3,8 milliarder kroner på at selskapet Apple kjøpte musikk fra ham. Dermed klatret han opp til 3. plass fra 63. plass.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå