Kultur
Bildet viser en dukke med rød kjole og hvit stola. Denne røde kjolen og stolaen brukte artisten Madonna i en musikkvideo. Nå selges disse og 138 andre ting fra Madonna på auksjon i USA.

Kjøp klærne til Madonna

Nå kan du se ut som popstjernen Madonna på ordentlig. Den røde kjolen fra videoen til låten «Material Girl» er blant 140 ting fra Madonna som selges.

Popstjernen Madonna har gitt fra seg klær fra scenen, filmer og videoer. Det er kjoler og smykker. I alt 140 ting skal selges på auksjon. Blant dem er klær hun hadde på seg i musikkvideoen til låten «Material Girl». Den ble spilt inn i 1984.

Det eneste er at du må ha litt penger for å by. Kjolen kommer trolig til å gå for rundt 120.000 kroner til 240.000 kroner.

LES OGSÅ: Madonna tjener mest

Også 30 av plaggene hun brukte i spillefilmen «Evita» i 1996 kan bli dine. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Er du fan av låten «American Pie», selges klær fra videoen for mellom 6000 til 30.000 kroner.

Det er nok ikke alle klærne som Madonna er like lei seg over å bli kvitt. Blant tingene er brudekjolen fra 1985. Da giftet sangeren seg med skuespilleren Sean Penn. De to ble skilt etter fire år.

LES OGSÅ: Tjente mest på konserter

Det er auksjons-huset Julien som selger klærne. Dette er den største, samlede auksjonen med Madonnas ting, sier de. Håpet er å få inn nærmere 3,2 millioner kroner. Pengene skal gå til humanitært arbeid.

Men du må et godt stykke unna Norge for å kjøpe klærne og smykkene. Auksjonen «Icons & idols: Rock n' roll» holdes i Los Angeles i USA. Det skjer 7. november.

LES OGSÅ: Madonna kritiseres for Oslo-konsert

På samme auksjon selges også ting som artistene Katy Perry, Beyoncé og Lady Gaga har eid. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå