Kultur

Satser på ny storkonsert

Artist Bjørn Eidsvåg feiret 60-årsdagen sin med kjente artister og orkester i Oslo Spektrum. Det var så gøy at han gjør det igjen.

Én gang var ikke nok: Artist Bjørn Eidsvåg feiret 60-årsdagen i Oslo Spektrum med et helt symfoniorkester før jul. 7.000 i publikum sang med. Nå gjør han del hele på ny i november. Datoen er lørdag 28. november.

Eidsvåg sier at det ble masse oppmerksomhet rundt konserten og TV-programmet. Det ble han glad over.

– Kall det galskap. Vi tar sjansen, vi gjør det igjen. Så gøy var dette, sier Bjørn Eidsvåg i en pressemelding.

Han mener konserten i Oslo Spektrum var noe av det beste han har opplevd i karrieren. Der spilte han med Kringkastings-orkesteret (KORK). De stiller opp på den nye konserten også. Eidsvåg reiste så rundt i landet og spilt med symfoniorkestre som hørte til andre steder, skriver nyhetsbyrået NTB.

Eidsvåg solgte ut alle billettene til fire kvelder i Stavanger Konserthus. Det samme skjedde med to konserter i Olavshallen i Trondheim og tre kvelder i Kilden i Kristiansand.

I Oslo Spektrum 28. november loves det «noen nye gjester». Før jul sang Eidsvåg duetter med Maria Mena, Kurt Nilsen, Violet Road, Thomas Dybdahl, Elvira Nikolaisen, Ingrid Olava, Lars Vaular og Oscar Danielson.

Konserten ble sendt på NRK på nyåret.

LES MER HER: Eidsvågs nye kjempeband

Siste utgave

På forsiden nå