Kultur
Bildet viser Justin Bieber på scenen under konserten i Oslo torsdag. Bildet viser mange publikummere sett med ryggen til. Lyset i bildet er blått.

Bieber-fans får trusler

Popstjerna Justin Bieber ble irritert på noen fans. Han avsluttet konserten etter én låt.

Artisten Justin Bieber var i Oslo for å være med i programmet «Senkveld» på kanalen TV 2. Så skulle han holde en liten konsert torsdag kveld. Han sang bare én sang.

Bieber ga en 15 år gammel jente en flaske vann. Hun var uheldig og sølte vann på scenen. Bieber ville tørke opp. Noen fans dro i skjorten hans. Det likte ikke superstjerna og ba dem slutte.

Da de ikke hørte etter, sa han at han ikke ville fortsette showet. Folk trodde det hele var en spøk. De ropte på ham. Men Bieber kom ikke tilbake.

Jentene som Bieber ble sint på. får kjeft av andre fans. Folk skriver stygge ting om dem på internett.

Det er mange som har lagt ut bilder av oss. De har skrevet kjempestygge ting. Det er veldig vondt. Vi trodde ikke at vi gjorde noe galt. Nå mener alle at vi har skylden for at konserten ble avlyst. Alle hater oss, dette er helt forferdelig, sier én av jentene til kanalen TV 2.

Senere beklaget Bieber på nettsamfunnet Instagram. Han skrev at han var trøtt og sliten. Han beklaget at han skuffet fansen.

Det var 1.000 folk i salen som ville høre på Bieber. Noen gråt da de skjønte han ikke ville fullføre konserten, skriver nyhetsbyrået NTB.

– Vi synes dette er like dumt som dere. Det sa programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg i TV 2. De måtte ut på scenen i Chateau Neuf og beklage det som hadde skjedd.

– Dette er bare helt forferdelig, sa Heidi (16) fra Nord-Norge til NTB. Hun hadde brukt flere tusen kroner på å fly til Oslo. Hun var en av de heldige som vant en billett.

– For meg var dette så stort. Jeg hadde gleda meg så vanvittig mye, sa Heidi mens tårene rant.

Mer fra Kultur

På forsiden nå