Kultur

Dette kan du le av til våren

Brødrene Ylvis er tilbake på TV-skjermen etter jul. Det er også mange andre komikere.

Programmet «I kveld med Ylvis Live» er tilbake på TV etter jul. Programmet går på kanalen TV Norge.

Kanalen håper at nettopp Ylvis-brødrene skal få TV-seerne tilbake, ifølge kanalen NRK.

TV Norge har satset på humor. Men kanalen har ikke helt fått det til, ifølge Eivind Landsverk. Han er programdirektør i TV Norge og Discovery Networks. Kanalen har fått færre TV-seere i 2015, ifølge NRK.

Men de gir seg ikke:

Det er snart klart for sjette sesong av serien «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen. Så kommer tredje sesong av serien «Neste Sommer». Det samme gjelder programmet «Brille» med Harald Eia og Bård Tufte Johansen. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Norgesmester i humor er ikke noe du er. Det er noe du har vært og kan bli. Derfor setter vi på fire av våre mest kjente humor-programmer denne våren. Vi skal bli norgesmester igjen, sier Landsverk.

Det handler ikke bare om humor for kanalen. Litt kjendiser blir det også.

Programmene «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», «Typisk deg med Petter Schjerven» og «4-stjerners middag» kommer også tilbake på TV.

Komiker Christine Koht kommer med sitt nye program «Koht og kidsa». Så kommer OL-vinner i roing Olaf Tufte med et eget program. Det heter «I hodet på Tufte».

Det blir også gjensyn med Berserk og Jarle Andhøy. Denne gangen blir komiker Anne-Kat. Hærland og rocker Hans Petter Baarli med på tur.

Også kanalen TV 2 har tatt opp kampen om seerne som liker å le. De kom med en ny kanal i år. Den heter TV 2 Humor og sender serier som «Rules of Engagement» og «Last Man Standing».

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå