Kultur
Bildet viser John Carew. Nå skal han bli skuespiller.

John Carew blir skuespiller

John Carew spiller ikke lenger fotball. Nå skal han gjøre som James Bond.

John Carew skal bli skuespiller. Han har allerede avtalt hva som blir hans første film. Til våren spiller han hovedrollen i den dyreste filmen som er filmet i Norge. Den heter «Black Frost» og koster 600 millioner kroner å lage. Det skriver avisa Aftenposten.

Carew skal spille rollen som Jack Frost. Han jobber som hemmelig agent i Nord-Norge. Men han tar oppdrag i hele verden.

– Karakteren er en blanding av James Bond og Jason Bourne. Bare med litt mer sjarm, sier Carew til Aftenposten.

Det er fire år siden Carew sluttet som fotballspiller. Han har vært proff i England, Tyrkia, Italia, Frankrike og Spania. Da han sluttet, fikk han en ny drøm. Han tok kontakt med regissøren Varon Bonicos. De bestemte seg for å lage film sammen. Sammen laget de historien til filmen «Black Frost». De har planlagt tre filmer om agenten. Filmene skal lages i Norge, Russland, USA og Kina.

Mer fra Kultur

På forsiden nå