Kultur

Lover mer av sin egen TV-serie

Skuespiller Tom Hardy lagde TV-serie. Han ble så fornøyd at det kommer en sesong til.

– «Taboo» gjør det bra. Vi er klare for en sesong til, sier skuespiller Tom Hardy. Briten har skapt TV-serien sammen med faren. Den sendes på kanalen HBO Nordic.

Vi ble kjent med Hardy 2008. Han spilte i filmen «Bronson». Den handlet om en voldsom forbryter i Storbritannia. Hardy har etterpå spilt i filmer som «Mad Max: Fury Road» og «The Dark Knight Rises». Han har også en rolle i TV-serien «Peaky Blinders».

Hardy spiller tøffingen James Delaney i «Taboo». I 1814 reiser han fra Afrika tilbake til England. Han har med seg stjålne diamanter. Hjemme tror folk han er død.

Hardy vil gjerne spille ulike roller. Men han er mest kjent for sine tøffe roller.

– Jeg vil være en skuespiller som kan spille ulike ting. Alt fra film til teater. Men jeg vil ikke spille Romeo, sier Tom Hardy til nyhetsbyrået TT.

Hardy har fått hjelp med «Taboo». To regissører er fra Skandinavia. Medier har skrevet at rollen passer perfekt for Hardy.

– Det er en rolle, ikke min drømmerolle, sier Hardy. Han har ingen roller han drømmer om, ifølge TT.

Hardy spiller ofte figurer i fortiden. TV-seriene og filmene er fra en annen tid. Men han spiller gjerne roller fra nåtiden.

– Om det er en bra rolle, så gjør jeg den. Jeg har to prosjekter som er fra nåtiden, sier han.

Vi får først se ham i krigsfilmen «Dunkirk». Så spiller han gangster Al Capone i «Fonzo». En film om artisten Elton John er planlagt.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå