Kultur

Elton John trosser sykdom og fortsetter turné

Artisten Elton John trenger har utsatt en konsert på grunn av lungebetennelse. Men han avlyser ikke.

Søndag måtte legenden Elton John avbryte en konsert. Det skjedde i Auckland på New Zealand. Artisten måtte gå av scenen halvveis ut i de tre timene hver konsert varer.

Etterpå la Elton John ut en melding på Instagram. Han forklarte at han har lungebetennelse.

Neste konsert skulle egentlig vært samme sted tirsdag. Men den ble flyttet til onsdag 19. februar. Det gir Elton John én dag ekstra til å komme seg på av medisinene. Det står det på hjemmesiden til arrangør Auckland Live. Også torsdag blir det konsert samme sted. Elton hilser slik publikum, ifølge arrangørene:

– Jeg ser frem til å se dere på onsdag og torsdag kveld på Mt. Smart Stadium.

Elton John fikk diagnosen samme dag som søndagens konsert. Nå hyller mange ham på nettsamfunnet Twitter. De skryter over at han ga alt på scenen likevel.

«Elton, i kveld var du utrolig. Å prestere slik du gjorde, var bare ubeskrivelig. Du fortsatte å kjøre på og synge (og synge utrolig). Selv når du ikke kunne snakke. Det er bare fantastisk. Takk for alt, du er en sann inspirasjon», skriver Cait.

Elton John holder på med sin turné «Farewell Yellow Brick Road». Det skal være hans siste turné. Den startet i 2018. Den varer helt til neste år.

Fra 22. februar opptrer han i Australia. Der blir det til sammen sju konserter. Så får Nord-Amerika besøk av ham helt fram til juli.

Til høsten kommer han til Europa. Han skal opptre på Telenor Arena utenfor Oslo 26. og 27. september.

Mer fra Kultur

På forsiden nå