Kultur

Netflix senker bilde-kvaliteten

Strømme-tjenesten Netflix skal ha lavere kvalitet på videoene i 30 dager. De vil unngå over-belastning på internett i Europa.

Mange har hjemmekontor nå. Elever jobber med skole på internett. Årsaken er korona-viruset. Mange ser på film og serier på internett. Det kan presse kapasiteten på internett. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Les også: Tror det blir stort trykk på internett

Netflix er en internett-tjeneste for film og serier. De skal ha lavere bilde-kvalitet på videoene. Det gjelder Europa. Det skal vare i 30 dager. Netflix ble spurt av Den europeiske unionen (EU). De lurte på om det var mulig, skriver nyhetsbyrået Reuters.

EU ber folk se på serier og film i lavere kvalitet.

Les mer: Netthandel-gigant ansetter 100.000

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå