Kultur
Slik blir boken «Will» seende ut. Foto: Will Smith / Penguin

Will Smith skriver bok om livet sitt

Skuespiller Will Smith er 52 år gammel. Han synes det er på tide å skrive historien om livet sitt.

Boka «Will» kommer ut på forlaget Penguin Press i november. Der skriver skuespiller Will Smith om livet sitt. Han beskriver boka som et arbeid av kjærlighet. Og som et produkt av en dyp, indre reise. Det skriver nettstedet Hollywood Reporter.

Skuespilleren har jobbet med «Will» i to år. Søndag delte han bokas forside i sosiale medier. Den viser et maleri av rapperen og skuespilleren. Det er laget av kunstneren Brandan «BMike» Odums.

– Jeg skrev en bok! sier Will Smith. I virkeligheten skrev han den i samarbeid med Mark Manson. Han har skrevet bestselgeren «The Subtle Art of Not Giving a F*ck». Smith vil lese inn lydboka «Will» selv.

Allerede har mange fans bestilt boka på forhånd, ifølge Smith. Søndag startet han en bokklubb for unge. Den heter Will Youth Book Club.

«Will» skal fortelle historien om både Will Smiths liv og karriere. Fra han vokste opp i West Philadelphia i USA. Til han ble superstjerne som skuespiller og rapper. Han har blitt nominert til filmprisen Oscar to ganger. I tillegg har han fått Grammy-prisen fire ganger.

Will Smith har spilt i serier og filmer som «The Fresh Prince of Bel-Air», «Bad Boys», «Men in Black» og «Pursuit of Happyness». Han har fått Grammy-prisene for låtene «Summertime», «Men In Black», «Gettin’ Jiggy Wit It» og «Parents Just Don’t Understand».

Nå er han i gang med filmen «Emancipation». Antoine Fugua er regissør. Smith spiller den rømte slaven Peter. Han flyktet nordover og ble soldat i Union Army i borgerkrigen.Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå