Kultur
Fredag 1. oktober er Daniel Craig tilbake som agent 007. Han skal ikke bare dele skjerm med Léa Seydoux og Rami Malek. Fantorangen er også med.
Foto: Heiko Junge / NTB

Norsk barne-TV figur med i James Bond-film

Fantorangen blir å se i den nye filmen om James Bond. Filmen har premiere fredag 1. oktober.

Fredag 1. oktober er det premiere på den nyeste James Bond-filmen. Da kan du også se en norsk barne-TV figur på skjermen.

Filmen «No Time To Die» skulle egentlig ha premiere i 2019. Først ble den unnsatt til 3. april i fjor. Men den ble utsatt enda en gang som følge av korona-pandemien. På fredag er skuespiller Daniel Craig tilbake som 007-agenten. Han skal da dele skjermen med Fantorangen, skriver avisa VG.

Noe av filmen er filmet i Nittedal i Norge. Der er Fantorangen vist på en TV-skjerm som vises i filmen.

– Det er veldig gøy. Det er absurd at det er James Bond, av alle filmer, en av verdens mest sette filmer, sier Berit Nermoen. Hun er en av skaperne av Fantorangen.

Den oransje Fantorangen er en barne-TV figur som er å se på kanalen NRK. Berit Nermoen har også vært stemmen til figuren i flere år.

– Det er ikke alle forunt å være med i en James Bond-film, selv om det er i bakgrunnen på en TV. Det er utrolig morsomt da, at det er Fantorangen de har valgt å ha på TV, sier hun.


Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå