Kultur
Foto: Andy Wong / AP / NTB

Sier de fikk 70 millioner nye brukere på én dag

Mange har hatt trøbbel med Facebook denne uka. Men for en av konkurrentene har det vært den beste uka noen sinne.

Det sosiale mediet Facebook var ute av drift i flere timer denne uka. Det var verst mandag. Slik var det også for Instagram og WhatsApp. Alle har de samme eierne. Men det døgnet var bra for konkurrenten Telegram. De fikk 70 millioner nye brukere.

Det ble flere nye rekorder det døgnet, sier Pavel Durov. Han er startet og eier meldings-tjenesten Telegram. Aldri før har flere begynt å bruke tjenesten på så kort tid. Og aldri før har så mange brukt den samtidig.

SensorTower følger med på bruk og nedlasting av apper i USA. De sier at Telegram har blitt langt mer vanlig på kort tid. Før var det den 56. mest nedlastede appen i USA. Nå er den nummer fem på samme liste.


Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå