Kultur

Livet er rart på turné

Det er bare artisten Aurora som kan finne på å lage et album om greske guder. Og gudinner. Albumet får vi ikke høre før neste år.

– Jeg er veldig glad i gresk mytologi. Det sier artisten Aurora. Hun kommer med et nytt album neste år.

Aurora forklarer sin verden som; Et møte mellom noe guddommelig, fantastisk og allmektig. Samtidig som det er noe menneskelig og ekte.

Albumet skal hete «The Gods We Can Touch». Det slippes 21. januar 2022, og er inspirert av en gresk gud eller gudinne.

– Jeg tenker ikke så mye over annet enn at jeg vil lage mange album. Det er mitt mål fordi det er så gøy. Det å være i et studio og lage musikk er det beste jeg gjør. Det er der jeg hører hjemme. Det gir mening at jeg finnes når jeg er i studio, sier Aurora.

– Det er det nærmeste jeg har til å bli mor, tror jeg. Den følelsen jeg har når jeg har laget musikk, sier hun.

Sist uke ble det klart at hun skal være hovedartist på Øyafestivalen igjen. Dette blir hennes første konsert på Østlandet på tre år.

Allerede en måned etter at albumet kommer ut skal Aurora ut på turné. Hun starter i Milano 13. februar og drar videre til byer som Paris, Berlin og London.

– Turnélivet er et rart liv, men veldig viktig. Det er da du virkelig får møtt menneskene du lager musikken til, som du er inspirert av og skriver om, sier Aurora.

– Det er de som viser meg at jeg ikke er alene. At det finnes flere som er lik meg. Jeg føler en trygghet og familiefølelse rundt dem, sier hun.

---

Kort om saken

  • Artisten Aurora kommer med nytt album neste år.
  • Hun skal også være hovedartist på neste år Øyafestivalen.

---



Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå