Kultur

Kevin Spacey tiltalt for nye overgrep

Skuespilleren Kevin Spacey blir tiltalt for nye overgrep. Disse skal ha skjedd mot en mann i årene fra 2001 til 2004.

Kanalen Sky News melder at det er sju punkter i den nye tiltalen. Minst en skal være for voldtekt.

Spacey er tidligere frikjent for overgrep i en annen sak i USA. Der anklaget en skuespiller ham for overgrep på 1980-tallet. I oktober fikk han også støtte fra retten i en sivil sak. Der ble det sagt at det manglet bevis for at han hadde gjort overgrep. Dermed slapp han å betale erstatning på opptil 400 millioner kroner.

Det er fem år siden de første anklagene mot Spacey. Det skjedde da det var mange som snakket om metoo. Dette førte til at han måtte slutte som skuespiller. Blant annet i den svært populære TV-serien «House of Cards».

Siste utgave

På forsiden nå