Kultur

Ylvis klare for Super Bowl

Bård og Vegard Ylvisåker skal være med i en ny reklame i USA. Den skal bli vist under en av verdens største TV-sendinger.

Mandag er det Super Bowl. Det er finalen i amerikansk fotball. Hvert år er det rundt 100 millioner som ser på TV-sendingen. I år er finalen mellom lagene Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs.

Men for mange handler det mer om andre ting enn sport. Mange ser på sendingen for å se showet i pausen. Andre gleder seg til å se reklamene. For mange selskaper bruker mye penger på å lage ekstra gode reklamer til Super Bowl.

I år skal Ylvis-brødrene være med i en av disse. Den er for Uber One, en tjeneste som skal gi fordeler om du kjøper andre tjenester fra Uber. I Norge er selskapet mest kjent for å kjøre en form for drosje.

Bård Ylvisåker var først til å dele reklamen i Norge, ifølge kanalen NRK. Han delte den på Instagram.

Reklamefilmen handler om et selskap som lager reklame. Dette selskapet prøver å få med seg Sean «Diddy» Combs til å være med i reklamen for Uber One. «Diddy» er kjent som rapper.

I reklamen sier en venn av Diddy at han aldri lager reklamesanger. Men får til svar at dette er noe annet enn en reklamesang. Nemlig en ny hitlåt for Uber One, ved hjelp av artister som bare har hatt en populær låt.

Så Diddy dukker opp i et platestudio. Der jobber flere artister med å lage nye utgaver av låtene sine. Blant artistene er Montell Jordan, Kelis, Donna Lewis, Haddaway og Ylvis-brødrene. Alle prøver å få teksten til å passe til budskapet for Uber One, skriver magasinet People.

Ylvis er kledd i revedrakter. Og de synger på sin hit fra 2013. Nemlig «The Fox (What Does The Fox Say?). Teksten er endret til «How does The Fox Say U-u-u-uber One». Så blir de avbrutt av Diddy. Han ber dem slutte.

– Diddy. Jeg gidder ikke dette mer, sier Vegard Ylvisåker på norsk. Så presser Haddaway seg fram mellom brødrene. Han synger sin hit fra 1993. Teksten i «What Is Love» er nå endret om til «Uber One saves me, saves me, Way more».

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå