Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Anmelder Biebers sjåfører

– Ubegripelig at ingen er skadd, sier politiet. Nå amelder de sjåførene som har kjørt Justin Bieber i Norge.

Politiet anmelder sjåførene som har kjørt popstjernen Justin Bieber. De har kjørt fort, selv om mange jenter har løpt fram for å se om Bieber er i bilen.

– Det er nesten ubegripelig at vi ikke har en haug med skader nå, sier innsatsleder Tore Barstad til Radio Norge.

Oslo Chauffeur Service skal være selskapet som kjører i Norge. Men de vil ikke kommentere kritikken. De vil heller ikke bekrefte at det er de som har jobben med å kjøre Bieber. Det skriver avisa VG

Politiet forteller om flere farlige situasjoner onsdag. De skjedde blant annet utenfor hotellet The Thief. Der hadde flere jenter samlet seg fordi det ble sagt at Bieber bodde på hotellet. Også ved konserthallen Telenor Arena var det farlig kjøring.

LES MER HER: Bieber-hysteri på Telenor Arena

Politioverbetjent Knut Meling har ansvaret for politiets arbeid med sikkerheten mens Bieber er på besøk.

Han sier at Bieber-hysteriet ikke har ført til så mange farlige situasjoner som fryktet. Men mange ungdommer har fått hjelp av helsepersonell fordi de har kledd seg for dårlig. Det ble for lang ventetid utenfor Telenor Arena i det kalde regnværet.

Meling er oppgitt.

– Det er foreldrene som har ansvaret for barna. Vi i politiet kan ikke være barnevakt for barna deres. Jeg snakket med flere jenter i går som fortalte at foreldrene var på jobb og ikke brydde seg. Hvor er ansvaret for barna som et ute tynnkledd og uten mat og drikke i flere timer, sier Meling.

De fleste ungdommer oppfører seg bra, sier han. I fjor var det mange som sto ved hotellet der Bieber bodde da han var på besøk. Men i år er det bare en liten gruppe som følger etter popstjernen i Oslo sentrum, sier Meling.

– Heldigvis er det mange fornuftige ungdommer, og de går det helt greit med. De reiser til Telenor Arena og hyller idolet sitt der, sier Meling.