Kultur

Bieber gikk på glassvegg

Popstjernen Justin Bieber har vært uheldig etter besøket i Norge. Han gikk på en glassvegg og må ta det med ro.

Popstjernen Justin Bieber skapte fullt kaos i Oslo denne uka. Titusener av unge jenter ville se den 18 år gamle stjernen. Mange ble skadd da han holdt gratis konsert på taket av Operaen. Torsdag dro Bieber videre til Paris i Frankrike.

Men etter en konsert der, gikk han rett på en glassvegg bak scenen. Han klarte å synge ferdig konserten sin, men besvimte i garderoben etterpå. Popstjernen hadde fått hjerne-rystelse, skriver nettstedet TMZ.

LES MER HER: Kritikk mot Bieber-konsert

Bieber la ut denne meldingen på nettstedet Twitter: «Jeg har akkurat dunket hodet og trengte litt vann. Alt er bra. Jeg er canadisk. Vi er tøffe. Le høyt. Alt er bra. Men må ta det med ro resten av natten. Kommer tilbake med mer i morgen, folkens. Takk».

Nyheten om skaden nådde fansen før moren hans fikk høre om det. Bieber skriver også: «Tenk at dere visste det, også før mamma fikk vite det. Det er imponerende. Jeg har fantastiske fans. Veldig takknemlig for kjærligheten fra dere».

LES MER HER: Bieber-fans fyller Oslos gater

Justin Bieber gikk også på en glassdør i mai 2010. Da ble uhellet filmet. Men popstjernen lo selv av det som skjedde. Han har ofte spøkt om det etterpå, skriver nyhetsbyrået NTB.

Siste utgave

På forsiden nå