Kultur

Cruise på nytt umulig oppdrag

Skuespiller Tom Cruise avslører at han skal bli spionen Ethan Hunt igjen. Alt ser ut til å være klart for en femte «Mission: Impossible»-film.

Tom Cruise er blitt 50 år gammel. Men han er ikke ferdig med å spille spionen Ethan Hunt. Cruise hadde rollen som Hunt for første gang i 1996. Fire ganger har han spilt i «Mission: Impossible»-filmer. Men spionen ser ikke ut til å bli pensjonist. Nå ser alt ut til å være klart for en femte film, skriver nyhetsbyrået NTB.

50-åringen har allerede begynt å se seg om etter steder å filme den femte «Mission: Impossible».

– Vi jobber med ulike ideer. Jeg elsker å reise rundt og reklamere for filmene mine. Da får jeg sett så mange ulike steder. Og slik kommer jeg opp med ideer til ulike deler av filmen, sier han til magasinet Total Film.

LES MER HER: Tjener mest i Hollywood

Da Cruise begynte med «Mission: Impossible», håpet han å få lage mange filmer i serien.

– Jeg ville skape en karakter som utviklet seg. På den tiden vi startet opp, var det tidenes dyreste film for filmselskapet Paramount Pictures. Det var også den første filmen jeg produserte, forteller Cruise.

Skuespilleren synes det har vært spennende å se hvordan folk reagerer.

– Å se hvordan filmene ble mottatt, har vært fantastisk. Jeg vil gjøre en haug med filmer. Jeg lager så mange som folk vil se. For meg er det morsomste med dem at de er så utfordrende å lage, sier 50-åringen.

LES MER HER: Slåss mot Tom Cruise i ny film

Cruise ble kjent etter at han spilte i filmen «Top Gun» i 1986. Han har også spilt i «Rain Man», «A Few Good Men», «Minority Report» og «Collateral». Han er den skuespilleren i Hollywood som tjener best.

Siste utgave

På forsiden nå