Kultur

– Det tøffeste jeg har gjort

Reese Witherspoon spiller en kvinne som vandrer 94 dager i villmarken. Det viste seg å bli hennes vanskeligste rolle hittil.

Skuespiller Reese Witherspoon spiller en en kvinne i livskrise. Hun legger ut på en 94 dager lang vandring i villmark. Det viste seg å bli Witherspoons vanskeligste rolle hittil i karrieren.

– Det er det tøffeste jeg har gjort. Det har mange forskjellige årsaker. Det fysiske var veldig vanskelig. Men så fulgte den følelsesmessige delen av det, sa Hollywood-stjernen, ifølge magasinet E!. I helgen hadde filmen «Wild» premiere i London i Storbritannia.

– Det aller vanskeligste for meg var sexscenene. Jeg har aldri måttet gjøre noe i nærheten av dem i hele mitt liv, fortsatte skuespilleren.

Witherspoon sier at hun spilte alle scenene selv. Også de som hun følte seg ukomfortabel med. Årsaken var at det for henne «handlet om følelsesmessig ærlighet».

«Wild» er basert på memoarene til Cheryl Strayed. Filmen forteller historien om en kvinne som legger ut på langtur. Det gjør hun etter at ekteskapet er over. Da innspillingen av filmen startet, var ryggsekken stappet med avispapir. Men regissøren byttet ut papiret med ekte, tung bør. Det var får å få Witherspoon til å bevege seg mer realistisk, røper skuespilleren.

Nå tipper flere at Witherspoon blir nominert til filmprisen Oscar for rollen. Hun var også med å produsere filmen. Hun har tidligere vunnet Oscar for rollen som June Carter Cash. Det var i filmen «Walk the Line» i 2006. Norske publikummere må vente til 6. mars 2015 for å se «Wild».

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå