Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Diaz giftet seg

Cameron Diaz har giftet seg med kjæresten Benji Madden. De forlovet seg i desember.

Amerikanske medier har skrevet om Cameron Diaz og Benji Madden siden mai. I desember forlovet de seg. Nå er de gift. Det skriver avisa New York Post. Nyheten ble kjent tirsdag morgen.

Bryllupet ble holdt hjemme hos paret i Beverly Hills. Bestevenninne og skuespiller Drew Barrymore var en av brudepikene. Det var også realitystjernen Nicole Richie. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

90 gjester var til stede i bryllupet. Blant gjestene var Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samantha Ronson og Robin Anton.

Benji Madden er 35 år gammel. Han er gitarist i rockebandet Good Charlotte. Han har tidligere vært forlovet Sophie Monk. Monk er en australsk skuespiller. Cameron Diaz er 42 år gammel. Hennes så langt lengste forhold var med artisten Justin Timberlake. Forholdet tok slutt i 2007. Hun har også datet Matt Dillon, Jared Leto, Bradley Cooper, Jude Law, John Mayer, Gerard Butler, Paul Sculfor og Alex Rodriguez. Det skriver avisa VG.

Cameron Diaz har vært modell. Som skuespiller er hun mest kjent for sine komedier. Blant annet i filmer som «Alle elsker Mary», «The Holiday» og «Sex Tape». Hun har også spilt i dramafilmen «Gangs of New York» med blant annet Leonardo di Caprio. Diaz ble kjent på 90-tallet med roller i «Masken», «Min beste venns bryllup» og «Alle elsker Mary». Hun er også kjent fra Charlie's Angels-filmene. Hun har stemmen til Prinsesse Fiona i Shrek-filmene. Diaz har blitt nominert til fire Golden Globe Awards. Det var for filmene «Being John Malkovich», «Gangs of New York», «Vanilla Sky» og «Alle elsker Mary». I 2013 var Diaz den best betalte skuespillerinnen i Hollywood. Det var blant kvinner som er over 40 år gamle. Det skriver nettsiden wikipedia.

I et intervju med Cosmopolitan sier Diaz at en er nødt til å finne en som er på samme sted som en selv. Det skriver nettsiden Side2. Hun mener at forholdet ikke vil vare dersom du ønsker noe som han ikke ønsker.

Cameron Diaz har også sagt at hun er åpen på å få barn. Madden og Diaz har vært sammen i sju måneder. De har ikke vist seg sammen på den røde løperen.