Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

– Ekteskapet er ikke alltid så lett

Artisten Céline Dion innrømmer at det ikke er så lett å være gift.

Artisten Céline Dion er gift med Rene Angelil. Dion er 45 år gammel, og mannen hennes er 71 år. De har vært gift i snart 19 år. Artisten forteller at det ikke alltid har vært lett.

Nå snakker ekteparet godt sammen. Det har de gjort de siste sju årene. Men det har ikke alltid vært sånn. Det sier Dion i et intervju med nettavisa Las Vegas Sun. 

– René og jeg har vanskelige perioder. Det er aldri lett å være mann og kone. Vi har i tillegg jobbet sammen. Det har vært mye stress med show, konserter, turneer og mye reising. Det var tøft og mye hardt arbeid, sier Céline Dion.

Hun tar på seg mye av skylden. Dion sier hun ikke fortalte det til mannen sin hvis det var noe som var vanskelig.

– Jeg tenkte: «Glemt det, og det blir borte». Jeg snakket om det med min beste venninne. Hun lærte meg at det forsvinner aldri. Ingen ting blir glemt. Å ikke si noe kan gjøre det verre. Hun lærte meg hvordan jeg skulle si ting på riktig måte, sier Dion.

Nå sier Dion at ekteskapet med René Angelil er sterkere enn før.

– Vi ler, vi fleiper, vi tuller med hverandre. Vi lever for hverandre. Vi ønsker at ekteskapet vårt skal vare evig. Det føles som om vi fortsatt er på bryllupsreise. Snakk om alt. Det er hemmeligheten. Når vi klarte det, kan alle andre det.

Hun sier det er synd at så mange skiller seg.
– Flere ekteskap ville holdt lenger hvis paret snakket sammen, tror Dion.

Paret har sønnen Rene-Charles på 12 år og tvillingene Nelson og Eddy på 2 år.

Dion og Angelil møttes første gang i 1980. Da var Dion 12 år og Angelil 38 år. Moren til Dion hadde sendt Angelil et opptak av datteren som sang. Da Dion var 19 år, hadde de sitt første stevnemøte. De giftet seg i 1994.

Følg Klar Tale på Facebook her!