Kultur

– Et fantastisk øyeblikk da vi så hverandre igjen

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton spiller sammen i en ny Terminator-film.

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton skapte historie sammen. De spilte i de kjente actionfilmene «Terminator» og «Terminator 2: Judgment Day».

Det er mange år siden. Nå er de tilbake i «Terminator: Dark Fate». Filmen har premiere på norsk kino 8. november.

– Det var et fantastisk øyeblikk da vi så hverandre igjen, sier Hamilton til nettstedet Korea Times.

Hun snakker om å møte Schwarzenegger igjen etter 28 år.

«Terminator: Dark Fate» er den sjette filmen i serien. Hamilton var ikke med etter film nummer to. Selv om stemmen hennes ble brukt i film nummer fire. Schwarzenegger var med i film nummer tre og fem. Det betyr at de ikke har spilt sammen siden «Terminator 2» fra 1991. Likevel fant de lett tilbake til hverandre igjen.

– Da vi fikk på oss kostymene, falt vi rett tilbake i rollene. Jeg trente i ett år før vi begynte å filme, men å se Arnold var som å male ferdig et bilde. Det fikk meg til å føle meg 100 prosent, sier Hamilton.

Hun er blitt 63 gammel. Arnold Schwarzenegger er 72 år gammel. Han forteller at han ble imponert av å se Hamilton spille.

– Jeg så måten hun rørte på seg og holdt våpnene. Da sa jeg: Linda Hamilton er tilbake, og hun er like rå som hun alltid har vært, forteller Schwarzenegger.

Den nyeste filmen fortsetter historien etter «Terminator 2». Den later omtrent som om filmene 3, 4 og 5 ikke finnes.

Hamilton er Sarah Connor. Hun må fortsatt kjempe for menneskeheten. Farlige roboter truer folk. Schwarzenegger er en robot som har skiftet side for å hjelpe henne.

Det er i tillegg med nye helter og nye roboter i historien. Edvard Furlong er også med igjen. 42-åringen spilte også Sarahs sønn John Connor i «Terminator 2».

Bildet viser Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton som smiler mot hverandre.

SAMMEN: Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er endelig sammen igjen på film. De spiller i filmen «Terminator: Dark Fate». Foto: Paramount Pictures

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå