Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Festens vinnere

Gruppa Arcade Fire vant to priser på Brit Awards. Og de var ikke de eneste fra Canada som fikk pris.

– Vi heter Arcade Fire. Sjekk ut albumet vårt på Google, sa Win Butler da gruppa vant prisen for beste internasjonale album. Han er en av medlemmene i det canadiske bandet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.

Arcade Fire vant også prisen for beste internasjonale gruppe. Gruppa består av sju medlemmer, og ble startet av ekteparet Win Butler og Régine Chassagne.

Brit Awards deles ut hvert år. Det er en musikk-pris i Storbritannia. Prisene deles ut til både britiske og internasjonale artister. Tirsdag kveld var stjerner som Rihanna, Justin Bieber og Take That med på utdelingen i O2 Arena i London i Storbritannia. Det er en stor fest for musikk-bransjen.

Justin Bieber er bare 16 år, men vant prisen for beste internasjonale gjennombrudd. Bieber er også canadisk. Han har hatt flere hitlåter. Bieber har også aktuell som skuespiller i filmen «Never Say Never».

Rihanna vant prisen for beste kvinnelige internasjonale artist. Beste mannlige internasjonale artist ble Cee Lo Green. Han har hatt en hit med låten «Forget You».

Take That ble kåret til beste britiske gruppe. De har begynt å lage musikk sammen igjen etter en lang pause. Medlemmene Robbie Williams og Gary Barlow ble uvenner for mange år siden. Nå er de to venner igjen, og Take That fremførte låten «Kidz» på scenen.