Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Flere problemer for Justin Bieber

Forrige uke ble Justin Bieber tatt av politiet i Miami i USA. Nå er han også tiltalt for overfall på en sjåfør i Canada.

Problemene fortsetter for den canadiske popstjernen Justin Bieber. Torsdag i forrige uke ble 19-åringen pågrepet i Miami i USA. Bieber skal ha kjørt for fort. Han skal ha vært ruset og hadde ikke gyldig sertifikat. Bieber skal også ha gjort motstand da politiet skulle pågripe ham.

LES MER HER: Bieber satt fri

Han slapp ut mot å betale rundt 15.000 norske kroner. 14. februar må han møte i retten, skriver nyhetsbyrået NTB.

Men Bieber har flere saker mot seg. Onsdag ble han også tiltalt for å ha overfalt en limousin-sjåfør. Dette skal ha skjedd etter en ishockeykamp i Toronto i Canada i desember. Det melder den canadiske kanalen CBC.

Onsdag møtte Bieber opp på politistasjonen i Toronto. Mange fans, journalister og fotografer kom til bygningen. Bilder viser vakter og politifolk som prøver å holde dem unna Bieber. Kort tid etter sa canadisk politi at Bieber er tiltalt. Han må møte i retten 10. mars, skriver NTB.

– Vi mener at Bieber er uskyldig, sier advokat Brian Greenspan. Det melder CBC, ifølge nettavisa vg.no.

Scooter Braun er Biebers manager. På nettsamfunnet Twitter ber han folk om å være snille. Han ber dem også om å ikke anta det verste.

LES MER HER: Sint på Justin Bieber

Saken i Miami har gjort mange vanlige amerikanere sinte. De krever at Bieber blir sendt ut av USA. Onsdag hadde over 100.000 mennesker skrevet under på kampanjen. Det betyr at Barack Obama må bestemme hva som skal skje med Bieber. Det skriver avisa Washington Times, ifølge nettavisa dagbladet.no.

Flere eksperter har tidligere sagt til amerikanske aviser at Bieber kan bli utvist fra USA.