Kultur

Halloween på 1-2-3

Halloween kan feires på mange måter. Bare det er litt skummelt.

31. oktober er det halloween. De aller fleste har begynt å like feiringen. Er du en av dem som mener at dette bare er moro for butikker som tjener penger på det? Da kan du la være å kjøpe noe. Det fine er at du kan feire Halloween akkurat som du vil. Men litt skummelt bør det være.

Slik kan du feire Halloween:

1. Lei en skrekkfilm
Se den alene, eller med gode venner. Skru av lyset og tenn noen stearinlys. Da blir det ekstra skummelt! Disney har laget tegnefilmen «Alle tiders halloween». Den har 7 års aldersgrense.

2. Kjøp et gresskar
Det får du kjøpt i blomster-butikker og i matbutikker. Toppen av gresskaret kuttes av. Så tas all innmaten ut. Med en kniv lages skremmende ansikter. Du kan sette et lys inne i den som gjør grimasene ekstra skumle i høstmørket. Det er også en fin måte og vise at du gjerne vil ha besøk av barn. De har kledd seg ut og ber om godteri.

3. Ha en fest
Inviter venner på fest. Dere må kle dere ut. Gjerne som noe skummelt. Bruk konditor-farge for å lage mat som ser skummelt ut. Når det blir mørkt kan dere gå ut og be om godteri. Da er det vanlig å si «knask eller knep». Det beste er å gå til dem dere kjenner. Det kan være noen som ikke vil ha besøk av skumle barn.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå